• четврток, 18 април 2024
Тикер
МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

17 Април 2024 Загреб – Парламентарни избори во Хрватска. Њу...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

16 април 2024 Скопје – Средба на Пратеничката група на Собранието на Републ...

МИА Најави МКД (КРГ)

МИА Најави МКД (КРГ)

16 април 2024 Скопје – Средба на Пратеничката група на Собранието на Републ...

МИА Најави свет

МИА Најави свет

16 Април 2024 Стразбур – Членовите на Парламентарното собрание на Советот н...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

15 април 2024  Приштина - Техничкиот премиер Талат Џафери ќе се обрати...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

15 април 2024  Приштина - Техничкиот премиер Талат Џафери ќе се обрати...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

15 април 2024  Стразбур – Почнува пролетната седница на Парламентарнот...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

14 април 2024 Скопје - Министерот за надворешни работи Бујар Османи ќе одрж...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД 14 април 2024 Скопје – Иницијатива...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

13 април 2024  Скопје - Отворање на излож...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

13 април 2024  Лондон - Марш за поддршка на Палестинците.

МИА Најави (ДПЛ)

МИА Најави (ДПЛ)

12 април 2024  Скопје - Министерката за култура, Бисера Костадиновска-...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

12 април 2024    Скопје - Министерката за култура, Бисера...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

12 април 2024 Луксембург - Состанок на министрите за финансии на Европска У...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

11 април 2024  Битола - Првиот заменик-претседател на Владата задолжен...

Image

Остани поврзан