• сабота, 09 декември 2023

Фатиме Фазлији

Последно најавување: Saturday, 09 December 2023, 01:46 am

Доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“

Доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“

Скопје, 8 декември 2023 (МИА) - Во Собранието денеска ќе биде доделена државната награда „Св. Климент Охридски...

Почна амандманската расправа по Предлог-буџетот за 2024 година, поднесени 272 амандмани

Почна амандманската расправа по Предлог-буџетот за 2024 година, поднесени 272 амандмани

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Во собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска почна разгледувањето н...

Од денеска почнува амандманската расправа по Предлог-буџетот за 2024 година

Од денеска почнува амандманската расправа по Предлог-буџетот за 2024 година

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Собраниската комисија за финансирање и буџет дене...

Тркалезна маса за политичко учество на лицата со попреченост

Тркалезна маса за политичко учество на лицата со попреченост

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Парламентарниот институт во соработка со Интерпартиската парламентарна група (...

Членовите на Комисијата за финансирање и буџет на средба со претставници од Светска банка

Членовите на Комисијата за финансирање и буџет на средба со претставници од Светска банка

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Членовите на собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска се сретнаа с...

Спасовски на средба со раководствата на СВР Битола, СВР Охрид и РЦ Запад

Спасовски на средба со раководствата на СВР Битола, СВР Охрид и РЦ Запад

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со дел од раководствот...

Доделување на наградите за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без државјанство за 2022 година

Доделување на наградите за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без државја...

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе бидат доделени наградите за професионално известување за...

Ацевски: ДЗР за 2022 до Јавното обвинителство достави 22 извештаи за 20 институции, досега повратна информација има за пет

Ацевски: ДЗР за 2022 до Јавното обвинителство достави 22 извештаи за 20 институции, досега повратна...

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Конечниот ревизорски извештај за работењето на ЈЗУ Клиниката за онкологија и р...

Трет ден комисиска расправа по Предлог-буџетот за 2024 година

Трет ден комисиска расправа по Предлог-буџетот за 2024 година

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Собраниската комисија за финансирање и буџет денеска трет ден по ред треба да...

Во Битола се одржа настан од кампањата „Сложувалка“

Во Битола се одржа настан од кампањата „Сложувалка“

Скопје, 5 декември 2023 (МИА) - Во Битола вечерва се одржа уште еден настан од кампањата „Сложувалка“ во орган...

Годишна изложба на дела на Родољуб Анастасов во Музеј на град Скопје

Годишна изложба на дела на Родољуб Анастасов во Музеј на град Скопје

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Во Музеј на град Скопје вечерва ќе се отвори Годишната изложба на дела на Родо...

Image