• четврток, 18 април 2024
Мисајловски: Ни треба поддршка од целиот македонски народ за да направиме историска победа за Македонија

Мисајловски: Ни треба поддршка од целиот македонски народ за да направиме историска победа за Македонија

18 април 2024  Денеска започн...

Митреска: Трендовите се поволни, но Народната банка и натаму е претпазлива во носењето на монетарните одлуки поради присутните ризици

Митреска: Трендовите се поволни, но Народната банка и натаму е претпазлива во носењето на монетарните одлуки поради присутните ризици

Скопје, 18 април 2024  „Народната банка на последниот состанок на Комитетот за оператив...

Познати експерти по денталната имплантологија утре ќе присуствуваат на Меѓународен конгрес во хотел „Хилтон“

Познати експерти по денталната имплантологија утре ќе присуствуваат на Меѓународен конгрес во хотел „Хилтон“

Скопје, 18 април 2024 Утре започнува меѓународно акредитираниот Конгрес, на кој ќе присуству...

Општина Карпош е дел од Меѓународното советодавно тело на проектот „Трансит“

Општина Карпош е дел од Меѓународното советодавно тело на проектот „Трансит“

Скопје, 18 април 2024 Претставници од Секторот за екологија и енергетска ефикасност на Општи...

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Скопје, 18 април 2024 „За една успешна и амбициозна компанија огромен предизвик е да се одр...

Јавен повик за средношколци за учество во проектот Театарот ги обединува младите TRY

Јавен повик за средношколци за учество во проектот Театарот ги обединува младите TRY

Скопје,18 април 2024 Програмата TRY (Театарот ги обединува младите) е меѓународен проект ко...

АВМУ: На новинар не му било дозволено да снима прилог во село Пирок, институциите да овозможат пристап до бараните информации на медиумските претставници

АВМУ: На новинар не му било дозволено да снима прилог во село Пирок, институциите да овозможат пристап до бараните информации на медиумските претставн...

Скопје, 18 април 2024   ТВ Ускана Медија ја информираше Агенцијата за аудио и а...

Одлука на Советот на амбасадори на ОСТЕН за главните награди на ОСТЕН БИЕНАЛЕТО Скопје 2024

Одлука на Советот на амбасадори на ОСТЕН за главните награди на ОСТЕН БИЕНАЛЕТО Скопје 2024

Скопје, 17 април 2024   Имам задоволство да ги соопштам новините во организациј...

АД ЕСМ: Денеска ќе има испорака на топлинска енергија, поради нагла промена на временските услови

АД ЕСМ: Денеска ќе има испорака на топлинска енергија, поради нагла промена на временските услови

17 април 2024 Поради најновата прогноза од Управата за хидрометеоролошки работи на РСМ за на...

Трипуновски: Директорот на Македонски Шуми да си поднесе оставка, а Владата да обезбеди пари за платите на вработените

Трипуновски: Директорот на Македонски Шуми да си поднесе оставка, а Владата да обезбеди пари за платите на вработените

17 април 2024 Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цв...

Втор повик за грантови за модернизација во земјоделие

Втор повик за грантови за модернизација во земјоделие

17 април 2024  Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП) во име на проект...

Трипуновски: Ги потпишав првите 16 договори за закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост, нека е аирлија!

Трипуновски: Ги потпишав првите 16 договори за закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост, нека е аирлија!

17 април 2024 Дополнителниот замени министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цве...

Маричиќ: Вмрежувањето со врсниците дава дополнителна мотивација за европеизација

Маричиќ: Вмрежувањето со врсниците дава дополнителна мотивација за европеизација

Скопје, 17 април 2024  Првиот заменик претседател на Владата задолжен за европски праша...

УНФПА: Напредок на сексуалните и репродуктивните права во Европа, но на милиони луѓе сè уште им се ускратени

УНФПА: Напредок на сексуалните и репродуктивните права во Европа, но на милиони луѓе сè уште им се ускратени

Скопје, 17 април 2024 Глобалниот извештај на УНФПА покажува голем напредок на сексуалната и...

ДУИ: Загрижени сме од апстиненцијата на ВМРО за членство на Косово во Советот на Европа

ДУИ: Загрижени сме од апстиненцијата на ВМРО за членство на Косово во Советот на Европа

16 април 2024  ВМРО-ДПМНЕ, освен што планира изолација од Европската Унија, истото го с...

Image

Остани поврзан