• четврток, 18 април 2024

Александар Атанасов

Последно најавување: Thursday, 11 April 2024, 09:20 am

Презентација на 25. Редовен полугодишен економски извештај на Светска банка

Презентација на 25. Редовен полугодишен економски извештај на Светска банка

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Презентација на 25-то издание на Редовниот полугодишен економски извештај на Све...

Изјава за медиуми на Панче Тошковски (во живо)

Изјава за медиуми на Панче Тошковски (во живо)

Скопје, 8 апарил 2024 (МИА) - Изјава за медиуми на техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски, по...

Изјава на министерката Славјанка Петровска (во живо)

Изјава на министерката Славјанка Петровска (во живо)

Штип, 8 април 2024 (МИА) – Изјава за медиуми на министерката за одбрана Славјанка Петровска, по посетата на ко...

Изјава на претседателот на Самостојниот синдикат за здравство (во живо)

Изјава на претседателот на Самостојниот синдикат за здравство (во живо)

Скопје, 8 април 2024 (МИА) – Изјава за медиуми на претседателот на Самостојниот синдикат за здравство, фармаци...

Сајкоски: Заедно со Гордана Силјановска Давкова подаваме рака сите заедно да започнеме и свртиме нова страница за подобар живот

Сајкоски: Заедно со Гордана Силјановска Давкова подаваме рака сите заедно да започнеме и свртиме нов...

Битола, 7 април 2024 Битола е град кој заслужува многу повеќе од централната власт, Битола е центар ко...

ДУИ: Изет Меџити и неговиот ортак Рафет Муминовиќ, се татковци на коцкањето

ДУИ: Изет Меџити и неговиот ортак Рафет Муминовиќ, се татковци на коцкањето

Скопје, 7 април 2024 Залутаната и изгубена опозиција, во служба на проруската агенда, продолжува со н...

Мисајловски: Сите граѓани да ни се приклучат и да ја дадат нивната поддршка за Гордана Силјановска Давкова

Мисајловски: Сите граѓани да ни се приклучат и да ја дадат нивната поддршка за Гордана Силјановска Д...

Старо Нагоричане, 7 април 2024 Денеска сме тука во Старо Нагоричане заедно со техничкиот заменик минис...

Левица: Левица не коалицира со криминалци и предавници

Левица: Левица не коалицира со криминалци и предавници

Скопје, 7 април 2024 Јавно ги демантираме малициозните наративи изготвени во кујната на ДПМНЕ, на кои...

Филипче: Имаме план како да вратиме дел од лекарите кои заминале

Филипче: Имаме план како да вратиме дел од лекарите кои заминале

Прилеп, 7 април 2024 Др- Венко Филипче, денес учестувуваше на трибина посветена на здравјето во Прилеп...

Османи: Неопходно е да се бориме против руското влијание и корупцијата преку сертифицирање на носителите на јавни функции

Османи: Неопходно е да се бориме против руското влијание и корупцијата преку сертифицирање на носите...

Скопје, 7 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател од Европскиот фронт, Бујар Османи денеска на прес-конфе...

Трета година по ред Женска трка во поддршка на жените со мултипла склероза

Трета година по ред Женска трка во поддршка на жените со мултипла склероза

Скопје, 7 април 2024 (МИА) - Трета година по ред Женска трка во соработка со Националното здружение за помош и...

Image