• четврток, 18 април 2024

Гордана Василева

Последно најавување: Monday, 15 April 2024, 06:34 pm

На денешен ден

На денешен ден

16 април 2024 (МИА)   - Денеска е Светски ден на културното наследство  &nbs...

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари  16 април 2024 (МИА)   Според...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 16 април 2024 година, 107-иот ден во годината. До крајот на г...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 16 април 2024 година, 107-иот ден во годината. До крајот на г...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД 14 април 2024 Скопје – Иницијатива „Сите за М...

На денешен ден

На денешен ден

14 април 2024 (МИА)   - Денеска е Ден на Царинската служба на Република Македонија. Царин...

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари  14 април 2016 (МИА)   Според...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Денеска е недела, 14 април 2024 година, 105-иот ден во годината. До крајот на го...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

8 април 2024 Скопје – Техничкиот премиер Талат Џафери, претставници на домашни и меѓу...

На денешен ден

На денешен ден

8 април 2024 (МИА)   - Денеска е Светски ден на Ромите   151...

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари 8 април 2024 (МИА)   Според календ...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 8 април 2024 година, 99-иот ден во годината. До крајот на г...

Image