• сабота, 13 април 2024

Магдалена Ристоманов

Последно најавување: Saturday, 13 April 2024, 09:04 am

Трипуновски: СДС го уништи АД Водостопанство, а со тоа и оризопроизводството во Македонија

Трипуновски: СДС го уништи АД Водостопанство, а со тоа и оризопроизводството во Македонија

Скопје, 13 април 2024  На самиот старт сме на новата сезона за наводнување на земјоделските површ...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

13 април 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непреч...

ДУИ: Корупцијата има име, Изет Меџити и општина Чаир

ДУИ: Корупцијата има име, Изет Меџити и општина Чаир

12 април 2024  Изет Меџити и другите деривати на ВМРО-ДПМНЕ се засра...

Пендаровски: Мојата животна визија е Македонија да биде земја без внатрешни поделби

Пендаровски: Мојата животна визија е Македонија да биде земја без внатрешни поделби

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Македонија да биде земја без внатрешни поделби, зем...

Делови од Петровец и Зелениково утре без струја

Делови од Петровец и Зелениково утре без струја

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Без струја утре од 8:45 до 14:30 часот ќе бидат дел...

Image