• недела, 14 јули 2024
Во Гостивар до 15 часот излезеноста за претседателските под 20 проценти, за парламентарните 26,6 проценти

Во Гостивар до 15 часот излезеноста за претседателските под 20 проценти, за парламентарните 26,6 проценти

Гостивар, 8 мај 2024 (МИА) – По последниот пресек за излезеноста на изборите во општина Гостивар гра...

До 15 часот во Прилеп гласале над 42 проценти од избирачите

До 15 часот во Прилеп гласале над 42 проценти од избирачите

Прилеп, 8 мај 2024 (МИА)  - До 15 часот во Прилеп денеска на двојните избори на гласање излегле...

Во Куманово за претседателските избори излезноста до 15 часот e 30,89 за парламентарните е 36,39 отсто

Во Куманово за претседателските избори излезноста до 15 часот e 30,89 за парламентарните е 36,39 отсто

Куманово, 8 мај 2024 (МИА) - Според податоците на Државната изборна комисија (ДИК) во Куманово за пр...

Излезноста до 15 часот во Дебар, за претседателските избори 15 отсто, за парламентарните 23 отсто

Излезноста до 15 часот во Дебар, за претседателските избори 15 отсто, за парламентарните 23 отсто

Дебар, 8 мај 2024 (МИА) - Изборниот ден од вториот круг на седмите по ред претседателски, како и 11....

Во Демир Капија над 46 отсто излезност до 15 часот, во Неготино над 42 проценти 

Во Демир Капија над 46 отсто излезност до 15 часот, во Неготино над 42 проценти 

Неготино, Демир Капија 8 мај 2024 (МИА) - Во Демир Капија е регистрирана 46.15 проценти  излезн...

Излезеноста во Куманово до 15 часот 33 проценти, во Липково 25, во Старо Нагоричане 35

Излезеноста во Куманово до 15 часот 33 проценти, во Липково 25, во Старо Нагоричане 35

Куманово, 24 април 2024 (МИА) -  Во Куманово според податоците на Државната изборна комисија (Д...

Во Кавадарци, Неготино и Демир Капија над 40 проценти излезеност до 15 часот

Во Кавадарци, Неготино и Демир Капија над 40 проценти излезеност до 15 часот

Кавадарци, 24 април 2024 (МИА) - Во Кавадарци, Неготино и Демир Капија има над 40 проценти излезенос...

ЦДТ: До 15 часот на изборите во Црна Гора гласале 35,1 отсто од гласачите

ЦДТ: До 15 часот на изборите во Црна Гора гласале 35,1 отсто од гласачите

Подгорица, 11 јуни 2023 (МИА) -  На вонредните парламентарни избори во Црна Гора до 15 часот гл...

ЦИК: Излезноста до 15 часот на изборите во Бугарија изнесува 27,27 отсто

ЦИК: Излезноста до 15 часот на изборите во Бугарија изнесува 27,27 отсто

Софија, 2 април 2023 (МИА) - Зак...

ДИК: До 15 часот на изборите во Црна Гора излегле 48,97 отсто од избирачите

ДИК: До 15 часот на изборите во Црна Гора излегле 48,97 отсто од избирачите

Подгорица, 2 април 2023 (МИА) –...

Image

Остани поврзан