• четврток, 18 април 2024

Светлана Дарудова, Кавадарци

Последно најавување: Sunday, 23 April 2023, 02:51 pm

Советот на Кавадарци донесе одлука за обезбедување дополнителни средства за Регионалниот центар за згрижување бездомни миленици

Советот на Кавадарци донесе одлука за обезбедување дополнителни средства за Регионалниот центар за з...

Кавадарци, 18 април 2024 (МИА) - Советот на Општина Кавадарци донесе одлука за обезбедување дополнителни финан...

Во Кавадарци награди за литературни творби на тема ,,Жената - вечна инспирација

Во Кавадарци награди за литературни творби на тема ,,Жената - вечна инспирација"

Кавадарци, 17 април 2024 (МИА) - Општинската Комисија за еднакви можности при Совет на Општина Кавадарци, дене...

Кавадарци одобри над два милиони денари за проекти на невладини организации 

Кавадарци одобри над два милиони денари за проекти на невладини организации 

Кавадарци, 16 април 2024 (МИА) - Општина Кавадарци одобри над два милиони денари за проекти на невладини орган...

Ванковска: Сакам да бидам претседател на сите граѓани, нема веќе делење

Ванковска: Сакам да бидам претседател на сите граѓани, нема веќе делење

Кавадарци, 14 април 2024 (МИА) - Мојата противкандидатка е постојано фаворизирана...

Во Кавадарци одбележан Ден за добри дела 

Во Кавадарци одбележан Ден за добри дела 

Кавадарци, 14 април 2024 (МИА) - Ден за добри дела беше одбележан попладнево во К...

Димитриевски: Мора да ја спречиме корупцијата, мора да ја вратиме правдата

Димитриевски: Мора да ја спречиме корупцијата, мора да ја вратиме правдата

Кавадарци, 12 април 2024 (МИА) - Мора да ја спречиме корупцијата, мора да ја врат...

За квалитетно грозје тиквешани со пепел од шпоретот ги ѓубрат лозјата 

За квалитетно грозје тиквешани со пепел од шпоретот ги ѓубрат лозјата 

Кавадарци, 13 април 2024 (МИА) - За квалитетно грозје, тиквешани со пепел од шпоретот ги ѓубрат лозјата.  ...

Пендаровски: Ќе го победиме Мицкоски во првиот круг, да си набави џи-пи-ес за Силјановска Давкова 

Пендаровски: Ќе го победиме Мицкоски во првиот круг, да си набави џи-пи-ес за Силјановска Давкова 

Кавадарци, 10 април 2024 (МИА) -  Ќе го победиме Мицкоски во првиот круг, ќе нема потреба од втор круг, п...

Пендаровски во Демир Капија, Росоман и Градско: Како претседател не се однесував дискриминаторски кон ниту еден граѓанин, работев за подобар стандард

Пендаровски во Демир Капија, Росоман и Градско: Како претседател не се однесував дискриминаторски ко...

Демир Капија, 10 април 2024 (МИА) - Кандидатот на СДСМ и Коалицијата Стево Пендаровски денеска оствари средби...

Кавадарчанка пријавила во полиција, лице со кое била во љубовна врска извршило полови дејства врз нејзината ќерка

Кавадарчанка пријавила во полиција, лице со кое била во љубовна врска извршило полови дејства врз не...

Кавадарци, 10 април 2024 (МИА) - Кавадарчанка пријавила во полиција дека лице со кое била во љубовна врска изв...

Ванковска: Конечно да почнеме да дишеме слободно како слободна држава, да си ја земеме судбината во свои раце

Ванковска: Конечно да почнеме да дишеме слободно како слободна држава, да си ја земеме судбината во...

Неготино, 9 април 2024 (МИА) - Левица е партија од народот, за народот. Ги знам сите проблеми на мојот народ....

Image