• четврток, 18 април 2024

Ана Цветковска

Последно најавување: Thursday, 18 April 2024, 10:01 am

ИЗБОРИ 2024: Професионално, непристрасно и избалансирано

ИЗБОРИ 2024: Професионално, непристрасно и избалансирано

Скопје, 4 април 2024 (МИА) - Медиумската информативна агенција - МИА во текот на...

Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски

Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски

Скопје, 2 април 2024 (МИА) - Претседателскиот кандидат, Стево Пендаровски, кој се...

Џафери: Со сегашната динамика до изборите има време за вадење нови документи, доколку останат граѓани без документи Владата ќе има соодветна одлука

Џафери: Со сегашната динамика до изборите има време за вадење нови документи, доколку останат граѓан...

Скопје, 6 март 2024 (МИА) - Техничкиот премиер Талат Џафери денеска изјави дека М...

Во борбата за власт доминираат наративи за непријатели и поделби

Во борбата за власт доминираат наративи за непријатели и поделби

Скопје, 24 февруари 2024 (МИА) - Наместо инспирација, поделби и „црно-бел свет“....

Прес-конференција на претседателот на ССМ

Прес-конференција на претседателот на ССМ

Скопје, 9 февруари 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов. 

Доделување новинарски награди на тема  „Справување со загадувањето на воздухот во Република Северна Македонија“ (во живо)

Доделување новинарски награди на тема „Справување со загадувањето на воздухот во Република Северна...

Скопје, 31 јануари 2024 (МИА) -  Доделување новинарските награди за 2023 на тема „Справување со загадувањ...

Image