• недела, 19 мај 2024

Зоран Маџоски, Гостивар

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Излезе од печат поетската збирка „Литературни искри”

Излезе од печат поетската збирка „Литературни искри”

Гостивар, 18 мај 2024 (МИА) - Во пресрет на 11. Меѓународен поетски фестивал „Литературни искри”, излезе од пе...

Таравари: Наредна недела ќе има договор за нова влада

Таравари: Наредна недела ќе има договор за нова влада

Гостивар, 17 мај 2024 (МИА) – Гостиварскиот градоначалник Арбен Таравари очекува до крајот на идната недела да...

Општина Гостивар спроведе акција за чистење на градот

Општина Гостивар спроведе акција за чистење на градот

Гостивар, 17 мај 2024 (МИА) - Општина Гостивар во соработка со невладината организација МАМ и Црвениот кр...

Гостивар: Локалниот економско социјален совет понуди решенија за сообраќајниот метеж

Гостивар: Локалниот економско социјален совет понуди решенија за сообраќајниот метеж

Гостивар, 16 мај 2024 (МИА) - Поретко користење на моторните возила, воведување на јавен превоз, изградба на з...

Во Гостивар до 15 часот излезеноста за претседателските под 20 проценти, за парламентарните 26,6 проценти

Во Гостивар до 15 часот излезеноста за претседателските под 20 проценти, за парламентарните 26,6 про...

Гостивар, 8 мај 2024 (МИА) – По последниот пресек за излезеноста на изборите во општина Гостивар граѓаните пок...

Изјава на претседателот на Алијансата за Албанците, Арбен Таравари

Изјава на претседателот на Алијансата за Албанците, Арбен Таравари

Гостивар, 8 мај 2024 (МИА) – Гостиварскиот градоначалник и кандидат за претседател во првиот круг од коалиција...

Изјава на техничкиот премиер Талат Џафери

Изјава на техничкиот премиер Талат Џафери

Гостивар, 8 мај 2024 (МИА) - Техничкиот премиер, Таљат Џафери утрово го исполни гласачкото право и смета дека...

Започна гласањето во општина Маврово и Ростуше

Започна гласањето во општина Маврово и Ростуше

Гостивар, 8 мај 2024 (МИА) – Во општина Маврово и Ростуше утрово започнаа редовните парламентарни избори и вто...

Во општина Маврово-Ростуше гласаат 68 болни и изнемоштени лица

Во општина Маврово-Ростуше гласаат 68 болни и изнемоштени лица

Гостивар, 7 мај 2024 (МИА) – Во пресрет на двојните избори – претседателските во вториот круг и парламентарнит...

Стојаноска: Бидете учесници во историската победа над криминалот и корупцијата

Стојаноска: Бидете учесници во историската победа над криминалот и корупцијата

Гостивар, 2 мај 2024 (МИА) – Мора да се обелоденат сите криминали и скандали и да бидеме гласни, а криминалот...

Биљал Касами: Нашата програма ќе биде дел од идната владина програма и во неа се состојат уставните измени

Биљал Касами: Нашата програма ќе биде дел од идната владина програма и во неа се состојат уставните...

Гостивар, 29 април 2024 (МИА) – Имаме програма која ќе биде дел од идната владина програма и во неа се состоја...

Ковачевски од Гостивар: Ние не се откажуваме и нема да се откажеме

Ковачевски од Гостивар: Ние не се откажуваме и нема да се откажеме

Гостивар, 27 април 2024 (МИА) - СДСМ е силна партија и ако некој мисли дека туку така ќе се откажеме тогаш или...

Image