• недела, 14 јули 2024
Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’

Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) -  Дискусии на темите: сајбер безбедност, клаудификација, дигитална к...

Македонски Телеком со приходи од продажба од 2.967 милиони денари во првиот квартал

Македонски Телеком со приходи од продажба од 2.967 милиони денари во првиот квартал

Скопје, 30 април 2024 (МИА) -  Оперативната добивка пред камати, оданочување и амортизација (EB...

Пингпонгарите на Младост најуспешни на вториот Телеком Мастерс турнир во категорија до 19 години

Пингпонгарите на Младост најуспешни на вториот Телеком Мастерс турнир во категорија до 19 години

Крива Паланка, 9 април 2024 (МИА) - Играчите на екипата Младост ги освоија првите места и во машка и...

„Да направиме место за емпатија, разбирање и блискост“, кампања на Македонски Телеком за вистинско поврзување

„Да направиме место за емпатија, разбирање и блискост“, кампања на Македонски Телеком за вистинско поврзување

Скопје, 11 март 2024 (МИА) - Македонски Телеком почнува кампања „Да направиме место“ со која, како ш...

Македонски Телеком доби награда за корпоративна филантропија

Македонски Телеком доби награда за корпоративна филантропија

Скопје, 15 септември 2023 (МИА) - „Македонски Телеком“ доби награда за...

Телеком со пораст од 29,8 проценти на нето добивката во првото полугодие

Телеком со пораст од 29,8 проценти на нето добивката во првото полугодие

Скопје, 31 јули 2023 (МИА) - Оперативната добивка пред камати, оданочување и амортизација (EBITDA) н...

Телеком со зголемени приходи од продажба за 3,7 проценти во првиот квартал

Телеком со зголемени приходи од продажба за 3,7 проценти во првиот квартал

Скопје, 2 мај 2023 (МИА) - Македонски Телеком денеска објави дека во првиот квартал годинава има зго...

Во Прилеп одржани два Телеком Мастерс турнира во пинг-понг

Во Прилеп одржани два Телеком Мастерс турнира во пинг-понг

Прилеп, 27 февруари 2023 (МИА) - Во организација на ППФМ  и техничка организација на ППК Младос...

Бесплатни повици и СМС-пораки кон Турција и Сирија преку мрежата на Македонски телеком

Бесплатни повици и СМС-пораки кон Турција и Сирија преку мрежата на Македонски телеком

Скопје, 9 февруари 2023 (МИА) - Во знак на поддршка на населението погодено од катастрофалниот земјо...

Костовски и Димитриевска први на сениорскиот Телеком Мастерс турнир

Костовски и Димитриевска први на сениорскиот Телеком Мастерс турнир

Прилеп, 23 ноември 2022 (МИА) – На првиот бодовен Телеком Мастерс турнир во категорија сениори/ки за се...

Реакција од Македонски Телеком за написите од аферата „Паразити“

Реакција од Македонски Телеком за написите од аферата „Паразити“

17 ноември 2022  Во врска со написите за аферата „Паразити“ во која се посочуваат платите на државните...

Косовскиот Телеком остана без интернет поради кибер-напади

Косовскиот Телеком остана без интернет поради кибер-напади

Приштина, 13 септември 2022 (МИА) – Косовскиот Теле...

Пет младински тимови ќе развиваат иновативни решенија за справување со климатските промени

Пет младински тимови ќе развиваат иновативни решенија за справување со климатските промени

Скопје, 27 јуни 2022 (МИА) - Пет тимови од млади луѓе, на возраст од 16 до 24 години, ќе продолжат во с...

Истражување на Телеком: Дигитално зрели 34 проценти од компаниите во државава

Истражување на Телеком: Дигитално зрели 34 проценти од компаниите во државава

Скопје, 20 јуни 2022 (МИА) - Триесет и четири проценти од компаниите имаат висок индекс на дигитализаци...

Еко-акција на Телеком за позелени и почисти урбани средини

Еко-акција на Телеком за позелени и почисти урбани средини

Скопје, 19 април 2022 (МИА) - Волонтери од Македонски Телеком пошумуваа и расчитуваа отпад во Скопје во...

Image

Остани поврзан