• Thursday, 01 December 2022

МКД

Започна со работа првата дестилара за македонска ракија во Северна Америка

Започна со работа првата дестилара за македонска р...

Вашингтон, 27 ноември 2022 (МИА) - Дестиларата на семејството Петровски, наши иселеници од Канада, вике...

Приватните превозници утре со 30 автобуси ќе ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“

Приватните превозници утре со 30 автобуси ќе ја бл...

Скопје, 27 ноември 2022 (МИА) - Приватните превозници вклучени во Јавниот линиски превоз утре ќе протес...

СПОРТ

СП2022: Костарика ја совлада Јапонија

СП2022: Костарика ја совлада Јапонија

Ал Рајан, 27 ноември 2022 (МИА) – Костарик...

Давидовски на финалниот гран – при викенд во Саудиска Арабија

Давидовски на финалниот гран – при викенд во Сауди...

Џеда, 27 ноември 2022 (МИА) – Македонскиот автомобилист Виктор Давидовски овој викенд настапува на фина...

Последна објава

Започна со работа првата дестилара за македонска ракија во Северна Америка

Започна со работа првата дестилара за македонска ракија во Северна Америка

Вашингтон, 27 ноември 2022 (МИА) - Дестиларата на семејството Петровски, наши иселеници од Канада, вике...

Силната вера и љубовта кон луѓето придонесуваат за долговечноста на 101-годишниот Ибриам Салиев од трговишкото село Макриополско

Силната вера и љубовта кон луѓето придонесуваат за долговечноста на 101-годишниот Ибриам Салиев од трговишкото село Макриополско

Софија, 27 ноември 2022 (МИА/БТА) -  Силната верба и љубовта кон луѓето придонесуваат за долговечноста...

Рама: Ќе дојде конечното признавање, Косово нема да чека колку што чекаше за независноста  

Рама: Ќе дојде конечното признавање, Косово нема да чека колку што чекаше за независноста  

Тирана, 27 ноември 2022 (МИА) – Алба...

Приватните превозници утре со 30 автобуси ќе ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“

Приватните превозници утре со 30 автобуси ќе ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“

Скопје, 27 ноември 2022 (МИА) - Приватните превозници вклучени во Јавниот линиски превоз утре ќе протес...

Персоналот во затворите во Уганда нема да користи мобилни телефони за време на СП во фудбал

Персоналот во затворите во Уганда нема да користи мобилни телефони за време на СП во фудбал

Кампала, 27 ноември 2022 (МИА) - Властите во Уганда им забранија на затворскиот персонал да користат мо...

Есенва зачестија прекините во снабдување со вода од новиот тетовски систем поради честите заматувања

Есенва зачестија прекините во снабдување со вода од новиот тетовски систем поради честите заматувања

Тетово, 27 ноември 2022 (МИА) - Неделава повторно во Тетово се случи да биде во...

Image

Остани поврзан

Билтен

Претплатете се на нашата мејлинг листа за да ги добивате новите ажурирања!