• четврток, 18 јули 2024
Во шест општини од Југоистокот утре ќе се изврши ларвицидна дезинсекција

Во шест општини од Југоистокот утре ќе се изврши ларвицидна дезинсекција

Струмица, 2 јули 2024 (МИА) - Од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известуваат г...

Во Штип во вторник ќе се прска против комарци

Во Штип во вторник ќе се прска против комарци

Штип, 7 јуни 2024 (МИА) - Акција за дезинсекција против комарци ќе се спроведе на територија на општ...

Куманово ќе спроведе дезинсекција и дератизација

Куманово ќе спроведе дезинсекција и дератизација

Куманово, 31 мај 2024 (МИА) - Куманово ќе спроведе третмани за дезинсекција и дератизација, информир...

Утре во Куманово ќе се изврши дезинсекција против крлежи во Куманово 

Утре во Куманово ќе се изврши дезинсекција против крлежи во Куманово 

Куманово, 29 мај 2024 (МИА) - Утре ќе се изврши прва дезинсекција за годинава на подрачјето на општи...

Град Скопје: Дезинсекцијата во Скопје се реализира согласно можноста и временските услови

Град Скопје: Дезинсекцијата во Скопје се реализира согласно можноста и временските услови

Скопје, 16 мај 2024  Почитувани,   По...

Теристичка дезинсекција и дератизација во Вевчани

Теристичка дезинсекција и дератизација во Вевчани

Вевчани, 14 мај 2024 (МИА) - На територијата на општина Вевчани в четврток ќе биде спроведена терист...

Во Скопје спроведена петта фаза од дезинсекција на ларви од комарци

Во Скопје спроведена петта фаза од дезинсекција на ларви од комарци

Скопје, 19 септември 2023 ( МИА) -  Град Скопје информира дека во петок на подрачјето на градот...

Дезинсекција во Тетово по третпат во петок

Дезинсекција во Тетово по третпат во петок

Тетово, 29 август 2023 (МИА) - Општина Тетово информира дека по третпат ќе се врши дезинсекција во г...

Во Дебар реализирана првата фаза за третман против глодари

Во Дебар реализирана првата фаза за третман против глодари

Дебар, 5 август 2023 (МИА) - Во рамки на програмата на општина Дебар за заштита од разни заразни и п...

Утре во Тетово ќе се изврши прва дезинсекција за уништување комарци и штетници

Утре во Тетово ќе се изврши прва дезинсекција за уништување комарци и штетници

Тетово, 3 август 2023 (МИА) - Општина Тетово информира дека утре на подрачјето на градот ќе се изврш...

Дезинскеција против комарци во Куманово

Дезинскеција против комарци во Куманово

Куманово, 31 јули 2023 (МИА) - Општина Куманово на полноќ ќе изврши адултицидна дезинсекција против...

Вечерва во Општина Маврово и Ростуше ќе се врши дезинсекција

Вечерва во Општина Маврово и Ростуше ќе се врши дезинсекција

Дебар, 20 јули 2023 (МИА) - На територијата на Општина Маврово и Ростуше вечерва ќе се врши првата а...

Во Прилеп почна втората фаза прскање против комарци

Во Прилеп почна втората фаза прскање против комарци

Прилеп, 18 јули 2023 (МИА) - Од ноќеска па до четврток, во периодот од 22 до 5 часот изутрината на т...

Во Скопје в среда дезинсекција против ларви од комарци

Во Скопје в среда дезинсекција против ларви од комарци

Скопје, 24 април 2023 (МИА) - Втората фаза од дезинсекцијата во главниот град прот...

Во општина Маврово и Ростуше вечерва по полноќ ќе се врши дезинсекција

Во општина Маврово и Ростуше вечерва по полноќ ќе се врши дезинсекција

Дебар, 9 септември 2022 (МИА) - Вечерва по полноќ  на територијата на општина Маврово и...

Image

Остани поврзан