• четврток, 18 април 2024

Елизабета Велјановска-Најдеска

Последно најавување: Thursday, 18 April 2024, 09:14 am

Советот на Општина Центар даде зелено светло за бесплатни тренинзи на јуниорите на КК „Работнички“ во салата на ООУ „Коле Неделковски“

Советот на Општина Центар даде зелено светло за бесплатни тренинзи на јуниорите на КК „Работнички“ в...

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Советот на Општина Центар денеска на седница го усвои предлогот на градоначалник...

Прес-конференција на претседателот на ССМ (во живо)

Прес-конференција на претседателот на ССМ (во живо)

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов во врска со одзе...

Отворање на Саем на книга 2024 - „Приказна се чита“

Отворање на Саем на книга 2024 - „Приказна се чита“

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Отворање на Саем на книга 2024 - „Приказна се чита“. Саемот ќе го отвори министе...

Почеток на кампањата на СДСМ за парламентарните избори „Нема откажување од иднината“ (во живо)

Почеток на кампањата на СДСМ за парламентарните избори „Нема откажување од иднината“ (во живо)

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Социјалдемократскиот сојуз на Македонија организира настан по повод означување н...

Прес - конференција на СКРМ, СОНК и ССМ (видео)

Прес - конференција на СКРМ, СОНК и ССМ (видео)

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на Синдикатот на културата на Република Македонија-СКРМ, Самос...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Седница на Судски совет. ев/

Во тек кампањата за претседателските избори, утре официјално почнува кампањата за парламентарните избори

Во тек кампањата за претседателските избори, утре официјално почнува кампањата за парламентарните из...

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - На ден пред официјалниот почеток на кампањата за парламентарните избори претстав...

Владата ја усвои Нацрт Реформската агенда 2024-2027 за Планот за раст за земјите од Западен Балкан

Владата ја усвои Нацрт Реформската агенда 2024-2027 за Планот за раст за земјите од Западен Балкан

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Владата на денешната седница ја разгледа и усвои и Информацијата од Секретаријат...

Поради изборите 24 април и 8 мај ќе бидат неработни денови и нема да се одработуваат

Поради изборите 24 април и 8 мај ќе бидат неработни денови и нема да се одработуваат

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Владата денеска во рамки на 16. седница донесе одлука 24 април (среда) и 8 мај (...

Манифестација Деновите на Смилевскиот конгрес - културна револуција и авторска уметност на промотивниот настан

Манифестација Деновите на Смилевскиот конгрес - културна револуција и авторска уметност на промотивн...

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку н...

Османи на средби со граѓаните во Желино и неколку тетовски села

Османи на средби со граѓаните во Желино и неколку тетовски села

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател на државата од Европскиот фронт Бујар Османи денеска б...

Image