• вторник, 16 јули 2024
Стопанска комора и Македонија 2025: Имаме заедничка визија - да создадеме посилни бизниси и подобро деловно опкружување

Стопанска комора и Македонија 2025: Имаме заедничка визија - да создадеме посилни бизниси и подобро деловно опкружување

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Стопанската комора Бранко Азески денеска, по средбата с...

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со претставници на Македонија 2025

Средба на претседателката Сиљановска Давкова со претставници на Македонија 2025

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска ги прими Никица Мојсо...

Почнува 13. Самит „Македонија 2025“ (во живо)

Почнува 13. Самит „Македонија 2025“ (во живо)

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) – Во Скопје од  денеска се одржува 13. и...

Почнува 13. Самит „Македонија 2025“

Почнува 13. Самит „Македонија 2025“

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) – Стратешко лидерство во ера на брзи промени...

Изјава на лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски (во живо)

Изјава на лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Д...

„Македонија 2025“ ќе презентира платформа за забрзан економски раст

„Македонија 2025“ ќе презентира платформа за забрзан економски раст

Скопје, 6 март 2024 (МИА) -  Организацијата „Македонија 2025“ денеска во Скопје ќе претстави пл...

Самит на „Македонија 2025“ - просперитетни економии преку општествена трансформација, дигитализација и стратешко лидерство

Самит на „Македонија 2025“ - просперитетни економии преку општествена трансформација, дигитализација и стратешко лидерство

Скопје, 30 март 2023 (МИА) - Дигитална трансформација, зајакнување на претприемничките капацитети, и...

Повик за проектот ЛИДЕР за млади претприемачи за 2023 година

Повик за проектот ЛИДЕР за млади претприемачи за 2023 година

Скопје, 22 февруари 2023 (МИА) -  Македонија 2025 објави повик за проектот ЛИДЕР, кој 15-ти пат...

Пендаровски: „Македонија2025“ е позитивен пример за придонесот на македонските иселеници во економскиот и демократски развој на земјата

Пендаровски: „Македонија2025“ е позитивен пример за придонесот на македонските иселеници во економскиот и демократски развој на земјата

Скопје, 23 септември 2021 (МИА) - „Маке...

„Македонија 2025“, МАНУ, бизнис заедницата и институциите ќе работат на забрзана дигитализација преку „Дигитална иницијатива“

„Македонија 2025“, МАНУ, бизнис заедницата и институциите ќе работат на забрзана дигитализација преку „Дигитална иницијатива“

Скопје, 23 јуни 2021 (МИА) - Забрзување на процесот на дигитализација и унапредување на дигиталните веш...

Македонија 2025 објави седум стипендии за РАНЕПА

Македонија 2025 објави седум стипендии за РАНЕПА

Скопје, 15 март 2021 (МИА) - Македонија 2...

Самит Македонија 2025: Новите вакцини против Ковид-19 се добри, но да бидеме внимателни

Самит Македонија 2025: Новите вакцини против Ковид-19 се добри, но да бидеме внимателни

Скопје, 2 декември 2020 (МИА) - Новите вакцини против Ковид-19 се многу добри. Тие се составени од РНК...

Image

Остани поврзан