• петок, 21 јуни 2024
НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово доби 4, 6 милиони денари за реализација на годишна програма

НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово доби 4, 6 милиони денари за реализација на годишна програма

Куманово, 21 февруари 2024 (МИА) - НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово годинава ќе реализира четири пре...

Втора годишна конференција за здравство на АмЧам во Скопје (во живо)

Втора годишна конференција за здравство на АмЧам во Скопје (во живо)

Скопје, 8 ноември 2023 (МИА) – Втора годишна конференција за здравство...

Годишна конференција на МАСИТ

Годишна конференција на МАСИТ

Скопје, 1 ноември 2023 (МИА) -  Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии –...

Годишна конференција на СКСЗМ

Годишна конференција на СКСЗМ

Скопје, 19 јуни 2023 (МИА) – Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) денеска ќе ја о...

Годишна конференција на МАСВА на тема „Имплементација на кружната економија во управување со цврст отпад“

Годишна конференција на МАСВА на тема „Имплементација на кружната економија во управување со цврст отпад“

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Македонската асоцијација за управување со цврст отпад (МАСВА) организира...

Во 2021 со заеднички напори до здрава и чиста животна средина

Во 2021 со заеднички напори до здрава и чиста животна средина

Скопје, 5 јануари 2021 (МИА) - Наспроти бројните долгогодишни предизвици во животната средина и отежнат...

Image

Остани поврзан