• недела, 14 јули 2024
Лидл го купи од Скопски пазар објектот на поранешен Бриколаж

Лидл го купи од Скопски пазар објектот на поранешен Бриколаж

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Лидл Северна Македонија ДООЕЛ Скопје купи...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Над 130 компании од државава денеска биле запознаени со можностите за со...

Почна изградба на логистичко-дистрибутивен центар „Лидл“ во Речица

Почна изградба на логистичко-дистрибутивен центар „Лидл“ во Речица

Куманово, 24 јануари 2024 (МИА) - Почна изградбата на логистичкиот и ди...

Изјава за медиуми на премиерот Ковачевски (во живо)

Изјава за медиуми на премиерот Ковачевски (во живо)

Куманово, 24 јануари 2024 (МИА) – Изјава за медиуми на премиерот Димитар Ковачевски и вицепремиерот...

Подготвителни активности за градба на логистички и диструбутивен центар на Лидл во Куманово (во живо)

Подготвителни активности за градба на логистички и диструбутивен центар на Лидл во Куманово (во живо)

Куманово, 24 јануари 2024 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски и вицепремиерот за економски прашања,...

Ковачевски: „Лидл“ интензивно работи за започнување со ефективна работа во Северна Македонија

Ковачевски: „Лидл“ интензивно работи за започнување со ефективна работа во Северна Македонија

Скопје, 13 октоври 2022 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски и вицепремиерот за економски прашања Фатми...

Лидл во Холандија нема да продава цигари и тутун

Лидл во Холандија нема да продава цигари и тутун

Хаг, 1 октомври 2021 (МИА) - Повеќе од 400 продавници на Лидл во Холандија повеќе нема да продаваат циг...

Image

Остани поврзан