• петок, 21 јуни 2024
Словачка размислува да воведе данок на засладените безалкохолни пијалаци

Словачка размислува да воведе данок на засладените безалкохолни пијалаци

Братислава, 8 април 2024 (МИА) - Владата на Словачка размислува да воведе данок на засладените безал...

АХВ: Досега нема нотификација дека на нашиот пазар има небезбедни минерални води и газирани пијалаци

АХВ: Досега нема нотификација дека на нашиот пазар има небезбедни минерални води и газирани пијалаци

Скопје, 8 ноември 2023 (МИА) - Агенцијата за храна и ветеринарство досе...

Од утре гарантирана цена и за безалкохолните пијалаци, донесена одлука и за намалување на профитните маржи кај овошјето и зеленчукот

Од утре гарантирана цена и за безалкохолните пијалаци, донесена одлука и за намалување на профитните маржи кај овошјето и зеленчукот

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - Гарантираната цена, освен кај прехран...

Владата ќе одлучува за поевтинување на пијалаците

Владата ќе одлучува за поевтинување на пијалаците

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - Владата денеска треба да донесе одлука за намалување на цените на...

Бектеши: Намалување на цените на пијалаците наредната недела

Бектеши: Намалување на цените на пијалаците наредната недела

Скопје, 20 септември 2023 (МИА) - Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на својот фејсбук...

Во Скопје Прв национален саем за храна и пијалаци

Во Скопје Прв национален саем за храна и пијалаци

Скопје, 12 ноември 2022 (МИА) –  Над 200 мали производители - изложувачи на храна и пијалаци и 40 здруж...

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Москва, 5

На „Етихад“ топли пијалаци ќе се служат во чаши за јадење

На „Етихад“ топли пијалаци ќе се служат во чаши за јадење

Манчестер, 21 август 2021 (МИА) – Манчестер сити објави нов формат за послужување пијалаци на стадионот...

Келнерите откриваат кои три пијалаци никогаш не би ги нарачале

Келнерите откриваат кои три пијалаци никогаш не би ги нарачале

Загреб, 24 јануари 2020 (МИА) - Порталот Н1 направи анкета меѓу келнерите, околу тоа - кои пијалаци ско...

Image

Остани поврзан