• четврток, 18 јули 2024
Усвоени приговори за уште три избирачки места - едно во Охрид и две во Крушево

Усвоени приговори за уште три избирачки места - едно во Охрид и две во Крушево

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Државната изборна комисија вечерва го поништи гласањето на уште три изби...

Трамп: Запрете го пребројувањето на гласовите во Џорџија

Трамп: Запрете го пребројувањето на гласовите во Џорџија

Вашингтон, 15 ноември 2020 (МИА) - Претседателот на САД, Доналд Трамп, ги повика властите во Џорџија да...

Џорџија повторно ги пребројува гласовите, Аризона и Северна Каролина се уште бројат

Џорџија повторно ги пребројува гласовите, Аризона и Северна Каролина се уште бројат

Вашингтон, 11 ноември 2020 (МИА) - Во американската сојузна држава Џорџија повторно ќе бидат преброени...

Аризона: Пребројувањето на гласовите ќе продолжи и викендов

Аризона: Пребројувањето на гласовите ќе продолжи и викендов

Вашингтон, 7 ноември 2020 (МИА) - Пребројувањето

Набљудувачите на Трамп можат одблизу да го следат пребројувањето

Набљудувачите на Трамп можат одблизу да го следат пребројувањето

Вашингтон, 5 ноември 2020 (МИА) -

Штабот на Трамп ќе побара итно пребројување на гласовите во Висконсин

Штабот на Трамп ќе побара итно пребројување на гласовите во Висконсин

Продолжува броењето гласови во клучните држави во САД

Продолжува броењето гласови во клучните држави во САД

Вашингтон, 4 ноември 2020 (МИА) - Во САД продолжува пребројувањето на гласовите во неколку клучни држав...

Пребројување на пеликаните од Преспанско Езеро по повод Меѓународниот ден на биолошката разновидност

Пребројување на пеликаните од Преспанско Езеро по повод Меѓународниот ден на биолошката разновидност

Скопје, 22 мај 2020 (МИА) - Со пребројување на пеликаните од Преспанското Езеро, Македонското еколошко...

Image

Остани поврзан