• недела, 14 јули 2024
Жителите во високите зони на Штип од десната страна на река Отиња утре без вода за пиење

Жителите во високите зони на Штип од десната страна на река Отиња утре без вода за пиење

Штип, 19 јуни 2024 (МИА) - Во Штип интензивно се гради новиот кружен тек кај зградата Пролет, кој тр...

Без вода неколку скопски улици

Без вода неколку скопски улици

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Без вода денеска од 14:45 часот се корисниците од улиците „Иван Хаџинико...

Жителите на Општина Бутел денеска без вода

Жителите на Општина Бутел денеска без вода

Скопје, 13 февруари 2023 (МИА) - Од 9:00 часот денеска без вода ќе бидат дел од жителите од населбат...

Дел од Визбегово без вода

Дел од Визбегово без вода

Неколку скопски населби денеска без вода

Неколку скопски населби денеска без вода

Скопје, 2 февруари 2023 (МИА) - Без вода денеска од 9:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицат...

Скопските улици „Никола Петров“ и „Груица Војвода“ без вода

Скопските улици „Никола Петров“ и „Груица Војвода“ без вода

Скопје, 4 јануари 2023 (МИА)  – Без вода денеска од 9:30 часот се корисниците од улиците „...

Дел од населбата Водно и селата Батинци и Љубош без вода

Дел од населбата Водно и селата Батинци и Љубош без вода

Скјопје, 19 октомври 2022 (МИА) - Прекин во водоснабдување денеска од 8 часот ќе имаат корисниците од с...

Дел од Бардовци денеска без вода

Дел од Бардовци денеска без вода

Скопје, 11 октомври 2022 (МИА) - Без вода денеска од 11:00 часот се корисниците од Бардовци. Како што...

Делови од Ченто и Шуто Оризари без вода

Делови од Ченто и Шуто Оризари без вода

Скопје, 28 септември 2022 (МИА) - Без вода денеска од 10:15 часот се корисниците од улиците „Товарник“...

Делови од скопските општини Чаир и Центар утре без вода

Делови од скопските општини Чаир и Центар утре без вода

Скопје, 22 септември 2022 (МИА) - Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиц...

Дел од булеварот „Србија“ утре без вода

Дел од булеварот „Србија“ утре без вода

Скопје, 21 септември 2022 (МИА) - Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од буле...

Дел од Бардовци без вода

Дел од Бардовци без вода

Скопје, 12 септември 2022 (МИА) - Без вода денеска од 9:45 часот се корисниците од улицата 4 во Бардовц...

Скопските улици „Товарник“ и „Среќко Пужалка“ денеска без вода

Скопските улици „Товарник“ и „Среќко Пужалка“ денеска без вода

Скопје, 9 август 2022 (МИА) - Без вода денеска од 13:20 часот се корисниците од улиците „Товарник“ и „С...

Скопската улицата „Џон Кенеди“ денеска без вода

Скопската улицата „Џон Кенеди“ денеска без вода

Скопје, 9 август 2022 (МИА) - Без вода денеска од 10 часот ќе бидат корисниците од улицата „Џон Кенеди“...

Дел од Кисела Вода денеска без вода

Дел од Кисела Вода денеска без вода

Скопје, 30 јули 2022 (МИА) - Без вода денеска од 10:30 часот се корисниците од улиците „Пржино“, „Стрем...

Image

Остани поврзан