• четврток, 18 јули 2024
МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 јули 2024 - Вкупно 4,1 милијарда денари за плати и пет милијарди денари за исплата на пен...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

 16 јули 2024  - Вицепремиерот и министер за транспорт Александар Николоски оддржа...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

  16  јули 2024   Скопје - Времето денеска ќе биде с...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

15 јули 2024    - Претседателот на Владата на Република Северна Македонија...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

12 јули 2024 - Од денеска до средината на следната недела повеќе места во државата ќе бидат...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

 11 јули 2024  - Бремените жени и лицата над 60 години од утре до следниот четврто...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

11 јули 2024 – Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска како врховен командант на...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

11 јули 2024 - Времето денеска ќе биде сончево и многу топло, попладне со мала локална облач...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

  10  јули  2024   Скопје – Продолжува Самитот...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

 9 јули 2024  – Во 14 часот денеска истекува рокот за приговори од матурантите кои...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

 9 јули 2024 – Македонска владина делегација предводена од премиерот Христијан Мицкоски...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

 8 јули 2024   Скопје - Претседателот на Владата Христија...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

5 јули 2024  - На граничните премини Табановце и Богородица утрово за влез и излез од з...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

  4 јули 2024   Скопје - Претседателката на државата и вр...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

  4 јули 2024   Скопје - Претседателката на државата Горд...

Image

Остани поврзан