• петок, 21 јуни 2024
Повик за младите жени и девојки од Источниот регион да учествуваат во едукативна програма за јакнење на лидерските способности

Повик за младите жени и девојки од Источниот регион да учествуваат во едукативна програма за јакнење на лидерските способности

Кочани, 4 октомври 2023 (МИА) – Младите жени и девојки од општините Коч...

Во Велес се одржаа Фолклорните смотри на Источниот регион 2023

Во Велес се одржаа Фолклорните смотри на Источниот регион 2023

Велес, 11 септември 2023 (МИА) - На сцената на отворено во амфитеатарот на Младинскиот парк во Велес...

Градоначалниците од источниот регион бараат да се одобрат согласности за вработување на кадар во градинките

Градоначалниците од источниот регион бараат да се одобрат согласности за вработување на кадар во градинките

Штип, 4 септември 2023 (МИА) - Градоначалниците од Брегалничкиот регион, кои се од редовите на ВМРО...

Финален фудбалски турнир во младински категории во Делчево

Финален фудбалски турнир во младински категории во Делчево

Делчево, 24 мај 2023 (МИА) - Во Делчево денес се одигра финалниот фудбалски турнир во младинските ка...

Image

Остани поврзан