• петок, 17 мај 2024

Македонски железници одбележува 151 година од основањето (во живо)

Македонски железници одбележува 151 година од основањето (во живо)

Скопје, 9 април 2024 (МИА) - Јавното претпријатие за железничка инфраструктури Железници ќе одбележи 151 година на Македонски железници. 

 

ФОТО: МИА Архива 

Остани поврзан