• петок, 21 јуни 2024
Изјави за медиуми на претседателот на Сојузот на стопански комори (во живо)

Изјави за медиуми на претседателот на Сојузот на стопански комори (во живо)

Скопје, 19 јуни 2024 (МИА) – Изјави за медиуми пред почетокот на тркалезна маса на тема „Научени лек...

Прес-конференција на Фестивалот на медитерански и балкански филм „Преку езерото“ (во живо)

Прес-конференција на Фестивалот на медитерански и балкански филм „Преку езерото“ (во живо)

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на Фестивалот на медитерански и балкански филм „Преку...

Прес-конференција на Сиљановска Давкова, Милатовиќ и Бегај (во живо)

Прес-конференција на Сиљановска Давкова, Милатовиќ и Бегај (во живо)

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателката Гордана Сиљановска Давкова, претсе...

Прес-конференција на актуелниот и идниот претседавач на ПСЈИЕ (во живо)

Прес-конференција на актуелниот и идниот претседавач на ПСЈИЕ (во живо)

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Заедничка прес-конференција на актуелниот и идниот Претседавач на Проце...

Изјави на Мицкоски и Ѓоргиевски пред почетокот на седница на Генералното собрание на ЗЕЛС (во живо)

Изјави на Мицкоски и Ѓоргиевски пред почетокот на седница на Генералното собрание на ЗЕЛС (во живо)

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Изјави на мандатарот за состав на нова влада Христијан Мицкоски и претс...

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на Стопанската комора на Северна Македонија на тема „...

Прес-конференција на претседателот на Уставниот суд, Дарко Костадиновски (во живо)

Прес-конференција на претседателот на Уставниот суд, Дарко Костадиновски (во живо)

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на новоизбраниот претсед...

Одбележување на Денот на воздухопловниот ВИНГ (во живо)

Одбележување на Денот на воздухопловниот ВИНГ (во живо)

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Воздухопловниот ВИНГ (вВИНГ) од состав на командата за операции со воен...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Судскиот совет ќе ја одржи  490-та седница. Фото:...

Прес-конференција на директорот на АХВ Бабовски (во живо)

Прес-конференција на директорот на АХВ Бабовски (во живо)

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХ...

Панел дискусија „ЕУ како предизвик и предизвиците на Европската Унија: Европа 74 години после Шумановата декларација” (во живо)

Панел дискусија „ЕУ како предизвик и предизвиците на Европската Унија: Европа 74 години после Шумановата декларација” (во живо)

Скопје, 4 јуни 2024 (МИА) - По повод одбележување на Денот на Европа – 9 Мај, Фондацијата Конрад Аде...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Судскиот совет одржува итна седница на која расправа по барањето на Осно...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Седница на Судски совет. Фото: МИА архива...

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Седница на Државната изборна комисија на која ќе се разгледува и одлучув...

Прес-конференција на ДУИ (во живо)

Прес-конференција на ДУИ (во живо)

Тетово, 8 мај 2024 (МИА) – Прес-конференција на портпаролот на ДУИ, Арбер Адеми.

Image

Остани поврзан