• вторник, 26 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 3 јуни 2023 (МИА) - Денеска е сабота, 3 јуни 2023 година, 154-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 211 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 4 минути.

Денов трае 15 часа и 3 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 4 часот и 5 минути.

Остани поврзан