• петок, 21 јуни 2024
Спасовски: Предлогот за новата Влада е без план во економијата и стратешките цели

Спасовски: Предлогот за новата Влада е без план во економијата и стратешките цели

Скопје, 18 јуни 2024 (МИА) - Координаторот на пратеничката група на СДСМ, Оливер Спасовски смета дек...

Спасовски: Прво да ги видиме па ќе донесеме заклучок за законските измени за реорганизација на министерствата

Спасовски: Прво да ги видиме па ќе донесеме заклучок за законските измени за реорганизација на министерствата

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - Пратеникот на СДСМ, Оливер Спасовски во изј...

Спасовски: Просечна плата од 1.100 евра, минимална од 600 евра, на младите им нудиме европска иднина

Спасовски: Просечна плата од 1.100 евра, минимална од 600 евра, на младите им нудиме европска иднина

Скопје, 6 мај 2024 Носителот на листа на кандидати за пратеници од ИЕ2, предводена од СДСМ и коалицијата за е...

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Спасовски (во живо)

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Спасовски (во живо)

Скопје, 25 јануари 2024 (МИА) – Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски...

Потпишан договор за соработка и размена на информации во електронска форма меѓу МВР и Управа за водење на матични книги

Потпишан договор за соработка и размена на информации во електронска форма меѓу МВР и Управа за водење на матични книги

Скопје, 25 јануари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Упра...

Изјава за медиуми на министерот Спасовски (во живо)

Изјава за медиуми на министерот Спасовски (во живо)

Скопје, 24 јануари 2024 (МИА) - Изјава за медиуми на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски...

Панел „Република Северна Македонија – безбедна членка на НАТО со европска иднина“ (во живо)

Панел „Република Северна Македонија – безбедна членка на НАТО со европска иднина“ (во живо)

Скопје, 24 јануари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе се обрати на Пане...

Досега променети околу 1 210 000 патни исправи, процесот продолжува и по 12 февруари

Досега променети околу 1 210 000 патни исправи, процесот продолжува и по 12 февруари

Скопје, 18 јануари 2024 (МИА) – Досега променети се околу 1 210 000 патни исправи, повеќе од 1 100 0...

Спасовски: Силно ќе се борам за проевропскиот концепт

Спасовски: Силно ќе се борам за проевропскиот концепт

Скопје, 13 јануари 2023 (МИА) - Постапките течат, за тие постапки ќе се разговара во органите на пар...

Спасовски утрово на покана од монсињор Киро Стојанов присуствуваше на вториот ден од Божик - Рождеството Христово

Спасовски утрово на покана од монсињор Киро Стојанов присуствуваше на вториот ден од Божик - Рождеството Христово

Скопје, 8 јануари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, утрово на покана од...

Спасовски: Честит Божик, духовен мир, многу здравје, среќа, единство на сите граѓани

Спасовски: Честит Божик, духовен мир, многу здравје, среќа, единство на сите граѓани

Скопје, 7 јануари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски присуствуваше на Архи...

Спасовски: Замената на личните документи ќе се заврши на најдобар можен начин 

Спасовски: Замената на личните документи ќе се заврши на најдобар можен начин 

Скопје, 26 декември 2023 (МИА) - Процесот на издавање на лични документи во Скопје и во Секторите за...

Спасовски: Доколку истрагата за двојното убиство се прошири и има нови барања од Обвинителство, МВР ќе постапи 

Спасовски: Доколку истрагата за двојното убиство се прошири и има нови барања од Обвинителство, МВР ќе постапи 

Скопје, 26 декември 2023 (МИА) - Случајот со двојното убиство на 14 годишната Вања Ѓорчевска и 74 го...

Изјава на министерот Спасовски (во живо) 

Изјава на министерот Спасовски (во живо) 

Скопје, 26 декември 2023 (МИА) – Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, по показ...

Спасовски на показна вежба во склоп на кампањата  „Петарди НЕ - безбедност пред сè“

Спасовски на показна вежба во склоп на кампањата „Петарди НЕ - безбедност пред сè“

Скопје, 26 декември 2023 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе присуств...

Image

Остани поврзан