• недела, 21 јули 2024
МИА Општински пул

МИА Општински пул

18 јули 2024 Битола -

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

18 јули 2024  - Врз основа на укажаната потреба и поб...

МИА Флеш

МИА Флеш

17 јули 2024 -  Министерката на финансии Гордана Димитриеска Кочоска денеска рече дека...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 јули 2024  - Министерката за енергетика, рударство и минерални суровини Сања Божинов...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

16 јули 2024 - Работни групи во Министерството за образование и наука (МОН) во кои членуваат...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

16 јули 2024 Охрид -  Музичката програма на „Охридско лето“ за вечерва...

МИА Флеш

МИА Флеш

15 јули 2024  - Премиерот Христијан Мицкоски очекува дека во текот на...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

15 јули 2024 - Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Христијан Мицкоски...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

17 јуни 2024  Карбинци - Цената на водата...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 јуни 2024  - 

МИА Флеш

МИА Флеш

17 јуни 2024  - Наглите временски промени и високите температури може да бидат риз...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 јуни 2024  - Народната бан...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

17 јуни 2024  - Јавната здравствена установа Универзитетска клиника за детски болести в...

МИА Радио флеш

МИА Радио флеш

14 јуни 2024 – Пратениците Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ, Јован Митревски од СДСМ и Весна...

МИА Општински пул

МИА Општински пул

14 јуни 2024  Делчево - Феминативите поле...

Image

Остани поврзан