• недела, 14 јули 2024
Обвинителство бара мерки за претпазливост за второосомничениот во случајот за примање награда за противзаконито влијание

Обвинителство бара мерки за претпазливост за второосомничениот во случајот за примање награда за противзаконито влијание

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Јавниот обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организи...

Судскиот совет расправа за одземање на имунитет на врховниот судија, јавноста исклучена

Судскиот совет расправа за одземање на имунитет на врховниот судија, јавноста исклучена

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Судскиот совет вечерва одлучи да биде затворена за јавност седницата на...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Судскиот совет одржува итна седница на која расправа по барањето на Осно...

Судскиот совет вечерва на итна седница ќе расправа за одземање на имунитетот на врховниот судија

Судскиот совет вечерва на итна седница ќе расправа за одземање на имунитетот на врховниот судија

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Судскиот совет вечерва на полноќ ќе одржи итна седница на која ќе распра...

Ангелина Иванова прв македонски Врховен пингпонгарски судија

Ангелина Иванова прв македонски Врховен пингпонгарски судија

Скопје, 22 октомври 2022 (МИА) – Судијката по пинг-понг Ангелина Иванова е прва Македонка која лиценца...

Image

Остани поврзан