• петок, 21 јуни 2024

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Судскиот совет одржува итна седница на која расправа по барањето на Основниот кривичен суд Скопје за одземање на имунитетот на врховниот судија и за одобрување на притвор кој се сомничи за кривично дело „примање награда за противзаконито влијание“.

Остани поврзан