• петок, 21 јуни 2024
Трипуновски: Со формирањето на новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе воспоставиме ред во ловството во земјава

Трипуновски: Со формирањето на новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе воспоставиме ред во ловството во земјава

Скопје, 8 април 2024 Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопан...

Трипуновски: 10,36 милиони килограми помалку извезени количини тутун

Трипуновски: 10,36 милиони килограми помалку извезени количини тутун

Скопје, 21 март 2024 Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водост...

Трипуновски на средба со претставници на шумската полиција

Трипуновски на средба со претставници на шумската полиција

Скопје, 7 март 2024 Дополнителниот заменик министер за земјоделство шумарство и водостопанст...

Трипуновски тврди дека во земјава е увезено канцерогено млеко од Србија 

Трипуновски тврди дека во земјава е увезено канцерогено млеко од Србија 

Скопје, 29 септември 2023 (МИА) - На 21 септември оваа година во Македонија е увезено преку 20 тони...

Трипуновски: АХВ да одговори кои мерки се преземени за спречување на ширењето на „африканската чума“

Трипуновски: АХВ да одговори кои мерки се преземени за спречување на ширењето на „африканската чума“

Скопје, 3 септември 2023 Неспособноста на Љупчо Николовски и Николче Бабовски излегува на по...

Демант од АХВ на изјавите на Цветан Трипуновски

Демант од АХВ на изјавите на Цветан Трипуновски

Скопје, 1 септември 2023 Агенцијата за храна и ветеринарство најостро ги демантира наводите...

Трипуновски: Отровен зеленчук е увезен од Албанија, ЈО да отвори истрага

Трипуновски: Отровен зеленчук е увезен од Албанија, ЈО да отвори истрага

Скопје, 29 мај 2023  Почитувани, МЗШВ и Љупчо Николовски наместо да се гриж...

Трипуновски: Задоцнета е мерката за замрзнување на цените на земјоделските производи

Трипуновски: Задоцнета е мерката за замрзнување на цените на земјоделските производи

Прилеп, 4 април 2023 (МИА) - Задоцнета е мерката со з...

Трипуновски: Од политиките на СДСМ имаат бенефит само блиските околу нив

Трипуновски: Од политиките на СДСМ имаат бенефит само блиските околу нив

26 март 2023 

Трипуновски: Тутунот се продава за смешна цена, Станкоски зема над 2 000 евра плата

Трипуновски: Тутунот се продава за смешна цена, Станкоски зема над 2 000 евра плата

Скопје, 16 ноември 2022 Генералниот директорот на Тутунскиот комбинат на Прилеп, Кире Станкоски земал...

Трипуновски: Николовски дал за закуп 73 илјади квадрати градежно како земјоделско земјиште

Трипуновски: Николовски дал за закуп 73 илјади квадрати градежно како земјоделско земјиште

3 ноември 2022  Серијалот со скандалот за давање на закуп на градежно земјиште под образложение земјод...

Реакција на министерот Николовски во врска со прес-конференцијата на Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Реакција на министерот Николовски во врска со прес-конференцијата на Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Скопје, 2 ноември 2022 Реакција на министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство, Љупчо Николо...

Трипуновски: Димковски да каже зошто субвенциите не се исплатени и зошто е намален сточарскиот фонд

Трипуновски: Димковски да каже зошто субвенциите не се исплатени и зошто е намален сточарскиот фонд

Трипуновски: Институциите да отворат случај и да истражат зошто се купува поскапа пченица за дури 25 проценти од берзанската

Трипуновски: Институциите да отворат случај и да истражат зошто се купува поскапа пченица за дури 25 проценти од берзанската

Скопје, 16 октомври 2022

Реакција на СДСМ на прес-конференција на Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Реакција на СДСМ на прес-конференција на Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Скопје, 31 август 2022 

Image

Остани поврзан