• четврток, 20 јуни 2024
Ковачевски официјално се повлекува од функцијата претседател на СДСМ, побара свикување конгрес и организирање внатрепартиски избори

Ковачевски официјално се повлекува од функцијата претседател на СДСМ, побара свикување конгрес и организирање внатрепартиски избори

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Димитар Ковачевски на денешната седница на партискиот Извршен одбор ...

СПМ: Заев и Ковачевски со катастрофалните политики ја доведоа државата во подредена состојба

СПМ: Заев и Ковачевски со катастрофалните политики ја доведоа државата во подредена состојба

Скопје, 17 мај 2024 Социјалистичката партија на Македонија укажува на огромните последици ш...

Ковачевски: Денешниот резултат е разочарувачки, на СДСМ му е зададен сериозен удар

Ковачевски: Денешниот резултат е разочарувачки, на СДСМ му е зададен сериозен удар

Скопје, 8 мај 2024 (МИА) - Денешниот резултат е разочарувачки, на СДСМ...

Изјава на претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски

Изјава на претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски

Скопје, 8 мај 2024 година (МИА) - Претседателот на СДСМ и поранешен премиер Димитар Ковачевски денес...

Ковачевски: Македонскиот јазик денес е на исто рамниште со официјалните јазици во ЕУ, тој е темел на нашиот идентитет

Ковачевски: Македонскиот јазик денес е на исто рамниште со официјалните јазици во ЕУ, тој е темел на нашиот идентитет

Скопје, 5 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Димитар Коваче...

Ковачевски: Добрината и мудроста да бидат нашиот патоказ, храбрите одлуки секогаш носат успех

Ковачевски: Добрината и мудроста да бидат нашиот патоказ, храбрите одлуки секогаш носат успех

Скопје, 5 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Димитар Коваче...

Ковачевски: Нашата генерација има задача да не се откаже од европскиот сон за подобра и просперитетна држава

Ковачевски: Нашата генерација има задача да не се откаже од европскиот сон за подобра и просперитетна држава

Скопје, 4 мај 2024 (МИА) - Нашата генерација има задача да не се откаже од европскиот сон на земјата...

Ковачевски: СДСМ учи од грешките, но давањето поддршка на ВМРО-ДПМНЕ значи враќање кон минатото

Ковачевски: СДСМ учи од грешките, но давањето поддршка на ВМРО-ДПМНЕ значи враќање кон минатото

Кочани, 3 мај 2024 (МИА) – СДСМ ја прифати казната од граѓаните на првиот круг од претседателските и...

Ковачевски: Одредени кадровски решенија и однесувањето на дел од коалиционите партнери во Владата влијаеја да имаме таков изборен резултат

Ковачевски: Одредени кадровски решенија и однесувањето на дел од коалиционите партнери во Владата влијаеја да имаме таков изборен резултат

Скопје, 3 мај 2024 (МИА) - Лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски вечерва изјави дека прелиминарната ана...

Ковачевски: За поддршка на домашните инвестиции предвидуваме 180 милиони евра

Ковачевски: За поддршка на домашните инвестиции предвидуваме 180 милиони евра

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Димитар Коваче...

Ковачевски не го оправдува зголемувањето на осигурувањето за автоодговорност, АСО бара Владата да го промени тарифникот

Ковачевски не го оправдува зголемувањето на осигурувањето за автоодговорност, АСО бара Владата да го промени тарифникот

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - Лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски не го оправдува зголемувањето на ценат...

Изјави по средбата на Ковачевски со раководството на СКСЗМ (во живо)

Изјави по средбата на Ковачевски со раководството на СКСЗМ (во живо)

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - Изјави за медиуми по средбата на претседателот на Социјалдемократскиот со...

Ковачевски: Со враќање на ВМРО-ДПМНЕ дозволуваме сигурна блокада на Македонија и внатрешни етнички тензии

Ковачевски: Со враќање на ВМРО-ДПМНЕ дозволуваме сигурна блокада на Македонија и внатрешни етнички тензии

Скопје, 1 мај 2024 „Враќање на ВМРО ДПМНЕ на власт значи режим во најава, сигурна блокад...

Ковачевски: Нека ни е честит 1 Мај, СДСМ секогаш била на страната на работниците

Ковачевски: Нека ни е честит 1 Мај, СДСМ секогаш била на страната на работниците

Скопје, 1 мај 2024  „СДСМ как...

Ковачевски: СДСМ не прифаќа условувања и политички дилови

Ковачевски: СДСМ не прифаќа условувања и политички дилови

Скопје, 30 април 2024 (МИА) - Социјалдемократскиот сојуз на Македонија не прифаќа условувања и со ни...

Image

Остани поврзан