• петок, 21 јуни 2024
Брифинг по повод одржувањето на шестото издание на Македонскиот Енергетски Форум

Брифинг по повод одржувањето на шестото издание на Македонскиот Енергетски Форум

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Во Скопје денеска ќе се одржи брифинг за одржувањето на шестото издание...

Image

Остани поврзан