• недела, 14 јули 2024
МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

14 јули 2024 Тетово - Градоначалникот на Тетово, Биљал Касами ќе ја пушти в...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

13 јули 2024 Охрид - Министерот за култура и туризам Зоран Љутков, градонач...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

11 јули 2024  Охрид - Претседателката и врховен командант на Армијата,...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

7 јули 2024    Тетово - Втора конвенција на млади на Алијанса за А...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

5 јули 2024  Скопје - Собрание на Република Северна Македонија ќе ја о...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД 4 јули 2024  Скопје - Претседа...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

2 јули 2024  Скопје - Претседателот на Собранието Африм Гаши ќе има ср...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

1 јули 2024 Скопје - Прес-конференција по повод протоколарна средба меѓу ми...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

29 јуни 2024  Скопје – Затворање на прославата по повод 50-годишнината...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

18 јуни 2024  Скопје - Собранието на Република Северна Македонија ќе ј...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

12 јуни 2024 Скопје - Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе одрж...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

10 јуни 2024 Скопје - Средба со претседателот на Собранието Африм Гаши со а...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

9 јуни 2024 Скопје - Социјалдемократскиот сојуз ќе го одржи 29. Конгрес.

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

6 јуни 2024 Скопје - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова ќе го врачи...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

5 јуни 2024  Свети Николе/ Тетово – Одбележување на Светскиот ден на ж...

Image

Остани поврзан