• недела, 14 јули 2024
Зголемено движење на возила на Табановце

Зголемено движење на возила на Табановце

Скопје, 12 јули 2024 (МИА) - Зголемена е фреквенцијата на возила за влез и излез од државата на гран...

На автопатот Скопје-Куманово кај Миладиновци времен режим на сообраќај

На автопатот Скопје-Куманово кај Миладиновци времен режим на сообраќај

Скопје, 11 јули 2024 (МИА) - Од 9 јули, на десна коловозна лента на автопатот Скопје-Куманово изврше...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

9 јули 2024  СОСТОЈБА: Сообра...

На Табановце за влез и за излез од земјава се чека половина час

На Табановце за влез и за излез од земјава се чека половина час

Скопје, 7 јули 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

На ГП Табановце за влез и излез од државата се чека по околу половина час

На ГП Табановце за влез и излез од државата се чека по околу половина час

Скопје, 6 јули 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

На граничниот премин Табановце за влез и за излез во земјата се чека половина час

На граничниот премин Табановце за влез и за излез во земјата се чека половина час

Скопје, 6 јули 2024 (МИА) - Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини...

На Табановце утринава се чека околу 20 минути

На Табановце утринава се чека околу 20 минути

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - На граничниот премин Табановце за влез во земјава утринава има зголемена...

На „Табановце“ се чека околу 20 минути за влез во земјава

На „Табановце“ се чека околу 20 минути за влез во земјава

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Нa граничниот премин „Табановце“ се бележи зголемена фреквенција на вози...

На „Богородица“ за излез од земјава се чека 40 минути, на „Табановце“ за влез околу 30 минути, стартуваше летниот времен режим на сообраќај за камиони

На „Богородица“ за излез од земјава се чека 40 минути, на „Табановце“ за влез околу 30 минути, стартуваше летниот времен режим на сообраќај за камиони

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - На граничниот премин Богородица се бележи зголемена фреквенција на возил...

АМСМ: Од денеска до 31 август забрана за движење на тешки товарни возила при екстремно високи температури

АМСМ: Од денеска до 31 август забрана за движење на тешки товарни возила при екстремно високи температури

Скопје, 1 јули 2024 Од 1 јули до 31 август на државните патишта во Македонија се воведува ле...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 1 јули 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви...

За влез во земјава на „Табановце“ се чека два часа, на останатите премини околу еден час

За влез во земјава на „Табановце“ се чека два часа, на останатите премини околу еден час

Скопје, 30 јуни 2024 (МИА) – Зголемена е фреквенцијата на сите гранични премини за влез во земјава,...

Сообраќајот се одвива непречено, по суви коловози, золемен интензитетот надвор од градските средини

Сообраќајот се одвива непречено, по суви коловози, золемен интензитетот надвор од градските средини

Скопје, 30 јули 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Сообраќајот непречено по претежно суви коловози

Сообраќајот непречено по претежно суви коловози

Скопје, 29 јуни 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта утрово се одвива непречено, по претежн...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 28 јуни 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влаж...

Image

Остани поврзан