• недела, 14 јули 2024
Елегантни моторџии низ скопските улици во обид да ја подигнат свеста за машкото здравје

Елегантни моторџии низ скопските улици во обид да ја подигнат свеста за машкото здравје

Скопје, 19 мај 2024 (МИА) - Елегантни моторџии облечени во палто, елек и вратоврска денеска по девет...

Скопје деветта година дел од „The Distinguished Gentlmens Ride“

Скопје деветта година дел од „The Distinguished Gentlmens Ride“

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Урбаните моторџии традиционално и годинава за утре го имаат закажано хум...

Манолева: Трибини на СДСМ за јакнење на свеста во борбата за подобро машко и женско здравје

Манолева: Трибини на СДСМ за јакнење на свеста во борбата за подобро машко и женско здравје

Скопје, 28 ноември 2023 СДСМ како општествено одговорна партија организира трибини за подиг...

Забележан раст на карцином на тестиси и простата, пожелно да се посетува уролог еднаш годишно

Забележан раст на карцином на тестиси и простата, пожелно да се посетува уролог еднаш годишно

Скопје, 11 ноември 2023 (МИА) - Ноември е месец на машкото здравје, иак...

Урбани џентлмени со олтајмери ќе дефилираат во чест на машкото здравје

Урбани џентлмени со олтајмери ќе дефилираат во чест на машкото здравје

Скопје, 25 септември 2022 (МИА) - Глобалниот хуманитарен хепенинг „The Distinguished Gentleman’s Drive“...

Image

Остани поврзан