• сабота, 13 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Денеска е понеделники, 4 март 2024 година, 64-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 302 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 4 минути, а ќе зајде во 17 часот и 28 минути.

Денов трае 11 часа и 24 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее во 1 часо ти 47 минути, а ќе зајде во 10 часот и 17 минути.

Остани поврзан