• недела, 14 јули 2024
Теристичка дезинсекција и дератизација во Вевчани

Теристичка дезинсекција и дератизација во Вевчани

Вевчани, 14 мај 2024 (МИА) - На територијата на општина Вевчани в четврток ќе биде спроведена терист...

Теристичка дезинсекција против комарци вечерва во Берово

Теристичка дезинсекција против комарци вечерва во Берово

Делчево, 4 август 2022 (МИА) – Во Берово вечерва ќе се спроведе теристичка д...

Image

Остани поврзан