• четврток, 18 јули 2024
Втор ден Самит „Македонија 2025“ со панели за справување со корупцијата, странски инвестиции, дигитализација

Втор ден Самит „Македонија 2025“ со панели за справување со корупцијата, странски инвестиции, дигитализација

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) -   Тринаесеттото издание на дводневниот Самит Македонија 2025 д...

Почнува  „Самит Македонија 2025“

Почнува „Самит Македонија 2025“

Скопје, 26 април 2023 (МИА) - Во следните два дена во Скопје ќе се одрж...

Втор ден од „Самит Македонија 2025“

Втор ден од „Самит Македонија 2025“

Скопје, 19 мај 2022 (МИА) - Со фокус на жените во науката, технологијата, инженерство и математика, држ...

Image

Остани поврзан