• петок, 21 јуни 2024
Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“ Баги Комуник...

Image

Остани поврзан