• вторник, 16 јули 2024
Отворено писмо на Платформата за родова еднаквост до Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова

Отворено писмо на Платформата за родова еднаквост до Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова

Скопје, 14 мај 2024  Платформата за родова еднаквост упатува честитки до Гордана Сиљано...

Никодиновска-Крстевска: Треба да се почитува волјата на народот и да се земе предвид принципот на самоопределување на народите

Никодиновска-Крстевска: Треба да се почитува волјата на народот и да се земе предвид принципот на самоопределување на народите

Штип, 13 мај 2024 (МИА) –Треба да се почитува волјата на народот и да с...

Гордана Сиљановска - Давкова шести претседател на државата

Гордана Сиљановска - Давкова шести претседател на државата

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Гордана Сиљановска - Давкова која со денешн...

Image

Остани поврзан