• недела, 14 јули 2024
Георгиева-Јовевска избрана за една од најуспешните жени менаџерки во земјата

Георгиева-Јовевска избрана за една од најуспешните жени менаџерки во земјата

Скопје, 19 мај  Д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, потпретседателка на Стопанската комора и советничка в...

Избор на најуспешни жени менаџерки од земјава и регионот  

Избор на најуспешни жени менаџерки од земјава и регионот  

Скопје, 18 март 2024 (МИА) - Најуспешните жени менаџерки од земјава и регионот ќе бидат наградени де...

Image

Остани поврзан