• четврток, 18 јули 2024
Претседателката Сиљановска Давкова прими членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Претседателката Сиљановска Давкова прими членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска примила...

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими директорката на Светска банка за Западен Балкан, Шиаочин Ју

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими директорката на Светска банка за Западен Балкан, Шиаочин Ју

Скопје, 16 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска ја прими...

Претседателката Сиљановска Давкова го прими литванскиот диригент и виолинист Џулијан Рахлин кој ќе настапи на отворањето на „Охридско лето“

Претседателката Сиљановска Давкова го прими литванскиот диригент и виолинист Џулијан Рахлин кој ќе настапи на отворањето на „Охридско лето“

Охрид, 12 јули 2024 (МИА) – Претседателката Гордана Сиљановска Давкова, денеска во Вилата „Билјана“...

Претседателката Сиљановска Давкова во Охрид на првенците од техничките факултети им го врачи признанието „Инженерски прстен“

Претседателката Сиљановска Давкова во Охрид на првенците од техничките факултети им го врачи признанието „Инженерски прстен“

Охрид, 11 јули 2024 (МИА) – Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска на свечен начин на пл...

Претседателката Сиљановска Давкова ги додели сертификатите на учесниците на Кампот за високо-технолошка извонредност во Охрид

Претседателката Сиљановска Давкова ги додели сертификатите на учесниците на Кампот за високо-технолошка извонредност во Охрид

Охрид, 11 јули 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска ги додели сертификати...

Сиљановска Давкова: Да се покрене дискусија за отслужување воен рок врз доброволна основа

Сиљановска Давкова: Да се покрене дискусија за отслужување воен рок врз доброволна основа

Охрид, 11 јули 2024 (МИА) – Претседателката Гордан Сиљановска – Давкова, како врховен командант на в...

Претседателката Сиљановска Давкова: Специјалните сили на Армијата пример што значи елита, да сте прв во својата професија

Претседателката Сиљановска Давкова: Специјалните сили на Армијата пример што значи елита, да сте прв во својата професија

Охрид, 11 јули 2024 (МИА) – Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска како врховен командан...

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на армискиот Камп за обука на вода во Охрид

Претседателката Сиљановска Давкова во посета на армискиот Камп за обука на вода во Охрид

Охрид, 11 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата и врховен командант на Армијата, Гордана Сиљ...

Судски совет и Совет на јавни обвинители во моментов како да не постојат, потребни се сериозни законски измени, вели Сиљановска Давкова

Судски совет и Совет на јавни обвинители во моментов како да не постојат, потребни се сериозни законски измени, вели Сиљановска Давкова

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) – Како очекувате независно судство со ваков Судски совет и Совет на јавни...

Сиљановска Давкова: Илузија е ако некој мисли дека кога ќе ги запишеме Бугарите во Преамбулата ќе тргне преговарачкиот процес 

Сиљановска Давкова: Илузија е ако некој мисли дека кога ќе ги запишеме Бугарите во Преамбулата ќе тргне преговарачкиот процес 

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) – Ние не сме воопшто финансиско-буџетско оптоварување за ЕУ. Ние сме биле...

Средба Сиљановска Давкова - австралискиот амбасадор: Одлични политички односи и продлабочување на економската соработка

Средба Сиљановска Давкова - австралискиот амбасадор: Одлични политички односи и продлабочување на економската соработка

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова...

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими израелската амбасадорка, Симона Франкел

Претседателката Сиљановска Давкова ја прими израелската амбасадорка, Симона Франкел

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска ја примил...

Претседателката Сиљановска Давкова го прими претставникот на Европската банка за обнова и развој, Фатих Туркменоглу

Претседателката Сиљановска Давкова го прими претставникот на Европската банка за обнова и развој, Фатих Туркменоглу

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска го примил...

Средба на Сиљановска Давкова со шпанскиот амбасадор: Шпанија е наш важен партнер во рамки на НАТО, ОН и ОБСЕ и поддржувач на аспирациите за членство во ЕУ

Средба на Сиљановска Давкова со шпанскиот амбасадор: Шпанија е наш важен партнер во рамки на НАТО, ОН и ОБСЕ и поддржувач на аспирациите за членство в...

Скопје, 1 јули 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова...

Сиљановска Давкова прими делегација на Сојузот на Здруженијата на Македонците и децата бегалци од Егејскиот дел на Македонија - МАКЕДОН

Сиљановска Давкова прими делегација на Сојузот на Здруженијата на Македонците и децата бегалци од Егејскиот дел на Македонија - МАКЕДОН

Скопје, 27 јуни 2024 (МИА) - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова денеска примила делегација о...

Image

Остани поврзан