• недела, 14 јули 2024
Во општина Маврово-Ростуше гласаат 68 болни и изнемоштени лица

Во општина Маврово-Ростуше гласаат 68 болни и изнемоштени лица

Гостивар, 7 мај 2024 (МИА) – Во пресрет на двојните избори – претседателските во вториот круг и парл...

Изречени 68 санкции за недавање првенство на минување

Изречени 68 санкции за недавање првенство на минување

Скопје, 20 април 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи вчера во периодот од 8:00 до 13:00...

Пратениците на пауза, 68. седница на Собранието ќе продолжи во 15:30 часот

Пратениците на пауза, 68. седница на Собранието ќе продолжи во 15:30 часот

Скопје, 12 април 2022 (МИА) - Пратениците денеска во рамки на продолжението на 68-та седница расправаа...

Image

Остани поврзан