• петок, 21 јуни 2024

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Државната изборна комисија (ДИК) ќе одржи седница.

Остани поврзан