• недела, 16 јуни 2024

Изјави на претседателот на Стопанската комора и на еден од основачите на „Македонија2025“ (во живо)

Изјави на претседателот на Стопанската комора и на еден од основачите на „Македонија2025“ (во живо)

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Изјави на претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески и Мајк Зафировски, еден од основачите на „Македонија 2025“ по средбата во Стопанската комора. 

Остани поврзан