• среда, 17 јули 2024

Изјава на Гир и Петрушева пред Конференцијата за интернет-слобода (во живо)

Изјава на Гир и Петрушева пред Конференцијата за интернет-слобода (во живо)

Скопје, 18 јуни 2024 (МИА) - Изјава на евроамбасадорот Дејвид Гир пред Регионална конференција за интернет-слобода, во организација на Балканската истражувачка репортерска мрежа (БИРН). 

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан