• петок, 21 јуни 2024

Без вода дел од корисниците на Трета македонска бригада“

Без вода дел од корисниците на Трета македонска бригада“

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Поради уличен дефект, без вода пд 12:30 часот се корисниците на дел од улица „Трета македонска бригада“, од бр.2 до бр.118, соопшти ЈП Водовод и канализација - Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот.

Фото: МИА

Остани поврзан