• петок, 21 јуни 2024
„ЕУ со ТЕБЕ“ во Крушево

„ЕУ со ТЕБЕ“ во Крушево

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Евроамбасадорот Дејвид Гир денеска ќе ја посети општина Крушево. Ова е с...

Image

Остани поврзан