• петок, 21 јуни 2024
Планк: Софија и Скопје да ги приближат своите позициите во интерес на нивниот развој

Планк: Софија и Скопје да ги приближат своите позициите во интерес на нивниот развој

Софија, 1 јуни 2023 (МИА) - Историјата и минатото имаат големо влијание...

Image

Остани поврзан