• петок, 21 јуни 2024
„Гугл мапс“ ќе може да го посочува најблискиот полнач за електромобили

„Гугл мапс“ ќе може да го посочува најблискиот полнач за електромобили

Лос Анџелес, 18 април 2024 (МИА) - Апликацијата „Гугл мапс“ за „Андроид“ и „Андроид авто“ доби надгр...

„Гугл мапс“ со сѐ повеќе новитети засновани на вештачка интелигенција

„Гугл мапс“ со сѐ повеќе новитети засновани на вештачка интелигенција

Лос Анџелес, 27 октомври 2023 (МИА) - Директорите на „Гугл“ во мај ја претставија функцијата „Имерси...

„Гугл“ најави новитети на „Мапс“, првично опфатени американските национални паркови

„Гугл“ најави новитети на „Мапс“, првично опфатени американските национални паркови

Лас Вегас, 13 април 2023 (МИА) - „Гугл“ подготвува надградба на својата апликација „Мапс“, што ќе вк...

Мистеријата околу една заматена куќа на „Гугл мапс“

Мистеријата околу една заматена куќа на „Гугл мапс“

Кливленд,

„Гугл мапс“ ќе ги насочува возилата по еколошки правци

„Гугл мапс“ ќе ги насочува возилата по еколошки правци

Лос Анџелес, 31 март 2021 (МИА) - Апликацијата „Мапи“ на „Гугл“ како дел од борбата против климатските...

Image

Остани поврзан